Despre cutii

Cutia este un o biect de lemn, de metal, de carton etc. în formă de cub, de paralelipiped etc., gol în interior, în care se păstrează, se transport ă sau care protejează diverse obiecte.

Rolul cutiilor folosite pentru ambalarea produselor este acela de a proteja produsele alimentare şi nealimentare (a menţine integralitatea şi calitatea acestora), de a înlesni operaţiile de manipulare, transport, depozitare, desfacere (a permite circulaţia produselor de la producător la consumatorul final).

La confecţionarea cutiilor unul dintre materialele de bază este cartonul ondulat care, datorită caracteristicilor sale de rezistenţă şi greutate, este preferat altor materiale.

Pornind de la placa din carton ondulat se pot fabrica cutii clasice (şliţuire şi biguire pe slotter) şi cutii ştanţate (decupare şi biguire pe autoplatine).

 

In ziua de azi există o varietate foarte mare de producători de cutii de carton, iar inovaţiile în domeniu îmbunătăţesc constant utilizarea lor şi ajută în acelaşi timp la protejarea mediului înconjurător.

utiile din carton sunt disponibile într-un număr foarte mare de forme şi dimensiuni, cu multe utilizări de la cutii de cereale pentru micul dejun la cutii pentru pantofi, cutii pentru sucuri de fructe şi până la cutii pentru cele mai sofisticate aparate electronice ca telefoanele mobile sau pentru electrocasnice de mari dimensiuni ca frigidere, maşini de spălat, aragazuri.

Calculator Pret Cutii carton
Linkuri Utile

Livrare în 24 ore
La nivel Naţional
Transportul este inclus în preţ pe teritoriul României. Nu mai există alte costuri suplimentare.
 
Biopack.ro
   
Cutii.info
   
Ambalaje.biz
   
BiopackGroup.com
   
Cutiidincarton.ro
 
 
Ambalaje.net
   
e-AmbalajeCarton.ro
   
CartonOndulat.ro
   
PlaciDinCarton.ro
   
CartonOndulat.com
 
 
e-AmbalajeDinCarton.ro
                               
Copyright © 2011. All rights reserved.