Cutii Carton Transport

Cutiile de transport sunt utilizate pentru depozitarea şi transportarea celor mai diferite produse în vrac sau împachetate optimizate în vederea utilizării maxime a spaţiului de încărcare pe autocamioane, vagoane de căi ferate şi în transportul maritim.

 

 

Cutiile de transport au apărut din nevoia de a efectua operaţiuni de manevrare şi transport mai usor şi mai repede, creând condiţii de siguranţă pentru produsele transportate.

Pentru a se asigura calitatea şi integritatea produselor în timpul transportului şi depozitării multe produse se ambalează în cutii de carton.

Sistemul de ambalare pentru transport este format din ambalajul propriu-zis al produsului, sistemul de fixare în interiorul mijlocului de transport şi operaţiunile de protecţie care se iau împotriva influenţelor mecanice, climatice şi biologice.

Transportatorul şi consumatorul este avertizat, prin marcarea ambalajului, în ceea ce priveste modul de utilizare, manevrare şi transport al produselor, prin simboluri grafice specifice că produsul este fragil, că acesta nu trebuie amplasat lângă surse de caldura sau expus radiaţiilor ultraviolete deoarece există pericol de degradare sau că trebuie ferit de umiditate excesivă etc.

O marcare completă şi corectă a ambalajelor ajută la prevenirea accidentelor, proastă manipulare, livrare gresită, pierderi din greutate sau volum.

Marcarea trebuie să fie clară şi precisă. Culorile trebuie să iasă în evidenţă faţă de restul ambalajului; uzual se foloseşte culoarea negru. Alternativ se poate marca şi printr-o etichetă. Dacă este posibil, se foloseşte un simbol de culoare negru pe fond alb. In ambele cazuri, fie marcarea se face direct pe ambalaj fie se aplică o etichetă, trebuie să se ia măsuri astfel încât acestea să fie ligibile.

O marcare completă trebuie să cuprindă următorele trei părti: 

Informaţii – Transport

I. Identificare: iniţialele destinatarului sau ale transportatorului.
II. Nr. de identificare.
III. Totalul itemilor din lot.
IV. Nr. itemilor din lot, ex. 5/13 sau 5 - 13.
V. Destinaţia.

Informaţii - Generale

I. Ţara de origine
II. Greutatea pachetului
III. Dimensiunile pachetului [cm] 

Instrucţiuni de Manipulare

I. Dacă pachetul este sensibil la căldură sau umezeală.
II. Dacă există riscul de spargere.
III. Direcţia în sus, care este baza, unde este localizat centrul de greutate.

Calculator Pret Cutii carton
Linkuri Utile

Livrare în 24 ore
La nivel Naţional
Transportul este inclus în preţ pe teritoriul României. Nu mai există alte costuri suplimentare.
 
Biopack.ro
   
Cutii.info
   
Ambalaje.biz
   
BiopackGroup.com
   
Cutiidincarton.ro
 
 
Ambalaje.net
   
e-AmbalajeCarton.ro
   
CartonOndulat.ro
   
PlaciDinCarton.ro
   
CartonOndulat.com
 
 
e-AmbalajeDinCarton.ro
                               
Copyright © 2011. All rights reserved.