Cutii pentru Colete

Coletele sunt pachete relativ mici şi uşor de mânuit, expediate prin intermediul unor firme de curierat.

  Activitatea de coletărie a luat o amploare deosebită în ultimii ani, odată cu dezvoltarea Internetului şi mai precis a comerţului electronic.

 

 


Expeditorul trebuie să asigure ambalarea, marcarea şi etichetarea mărfurilor astfel încât să reziste operaţiunilor de transport şi manipulare, în functie de natura mărfii.

Pentru ambalarea mărfurilor se recomandă cutii de carton pentru colete. Cutiile pentru colete trebuie să fie pe măsura conţinutului mărfii din interior. Conţinutul să fie bine îndesat şi fără goluri. Pentru produsele care sunt transportate în cutii de carton mai mari este recomandată utilizarea de materiale de ambalare interioare care să asigure umplerea în întregime a spațiului. 


Expeditorul trebuie să eticheteze coletele cu toate informaţiile necesare pentru identificarea acestora în timpul transportului astfel încât coletul să poată fi tansportat în condiţii de siguranţă. Aceste informaţii trebuie să includă adresa destinatarului coletului, adresa expeditorului, simboluri specifice pentru manipulare si tipul produselor tansportate.

 

În cazul în care tipul mărfii solicită manipularea într-un anumit fel sau plasarea într-o anumită poziţie, expeditorul este obligat să marcheze ambalajul cu simboluri de manipulare sau de avertizare.

Obiect fragil    Manipulare verticală
Calculator Pret Cutii carton
Linkuri Utile

Livrare în 24 ore
La nivel Naţional
Transportul este inclus în preţ pe teritoriul României. Nu mai există alte costuri suplimentare.
 
Biopack.ro
   
Cutii.info
   
Ambalaje.biz
   
BiopackGroup.com
   
Cutiidincarton.ro
 
 
Ambalaje.net
   
e-AmbalajeCarton.ro
   
CartonOndulat.ro
   
PlaciDinCarton.ro
   
CartonOndulat.com
 
 
e-AmbalajeDinCarton.ro
                               
Copyright © 2011. All rights reserved.